uutiset > Venture Cup ja kulttuuri- ja taideteollisten toimialojen lisäpalkinnot odottavat ottajiaan

VENTURE CUP JA KULTTUURI- JA TAIDETEOLLISTEN TOIMIALOJEN LISÄPALKINNOT ODOTTAVAT OTTAJIAAN


Venture Cup on kaikille avoin kolmivaiheinen valtakunnallinen liiketoiminta-suunnitelmakilpailu, jonka tavoitteena on edistää akateemisen osaamisen ja innovaatioiden kehittämistä kannattavaksi liiketoiminnaksi. Se on myös ainutlaatuinen tilaisuus kehittää omaa liikeideaa kohti toimivaa yritystä.

Kulttuuriteollisuuden osaamiskeskus tekee yhteistyötä Venture Cup Finlandin kanssa ja työn tuloksena on tänä vuonna kulttuuri- ja taideteollisilla toimialoilla jaossa omia lisäpalkintoja yhteensä 26.000 euron arvosta. Palkintosummat ovat: 1. palkinto 12.000 e, 2. palkinto 7.000 e ja 3. palkinto 5.000 e. Lisäksi kilpailun ensimmäisessä ja toisessa vaiheessa jaetaan kannustepalkintoina yhteensä 2.000 e. Kulttuuurin lisäpalkintojen valintakriteerit ovat samat kuin Venture Cupin muillakin palkinnoilla eivätkä lisäpalkinnot sulje pois mahdollisuutta voittaa myös muita Venture Cupissa jaossa olevia palkintoja. Palkintorahaa jaetaan yhteensä 81 000 euroa, joista kolmannen vaiheen voittaja kuittaa 25 000 euroa.

Venture Cupin kilpailukausi 2002/2003 potkaistiin käyntiin 9.10.2002 Mediakeskus Lumeessa. Kilpailu kestää koko lukuvuoden ja se on maksuton ja avoin kaikille, joilla on idea tuotteesta tai palvelusta. Kilpailun ensimmäisen vaiheen kilpailutöiden palautuspäivä on 6.11.2002. Lyhyet ideakuvaukset liikeideasta toimitetaan Venture Cupin nettisivujen kautta sähköisesti tietokantaan osoitteessa https://www.finland.venturecup.org/.
Verkostoitumistilaisuuksia 20.11. ja Idea Forum 15.1.2003 kannattaa käyttää hyödyksi! Siellä voi etsiä teamiinsä sopivia henkilöitä. Aikataulut ja ohjelmat www.venturecup.org
Venture Cup järjestetään vuosittain yhteistyössä yliopistojen, korkeakoulujen, ammattikorkeakoulujen, yrityshautomoiden ja teknologiakeskusten kanssa. Sen päätukijat ovat Sitra, Tekes, Kauppa- ja teollisuusministeriö sekä McKinsey & Company.
Lisätietoja kilpailusta: www.venturecup.org